Kapal Terbang Terhempas

Thursday, 20 September 2012

Blog Review by Fatini Irdina....

Assalammualaikum....

                                Puttt... sebelum nih sila pakai spek yer kalian....huhuhu takut rasa tak percaya akan menerjah dalam diri masing-masing. Yup, aku pun terkezut. Ini first time aku join mende-mende macam nih. Biasanya mesti aku buat bolayan punyer...


Banner yang dikatakan huduh oleh Cik Fatini.

 So, dengan takde kerja yang nak dibuat. Baik aku buat mende lain kan? Ini dia Blog Review by Cik Fatini Irdina. Entah kenapa aku tertarik nak join... sebab nak mengisi masa lapang? I guess....
Korang nak join jugak? So, meh aku memperkenalkan syarat-syarat yang telah ditetapkan

The rules....
1. Wajib follow blog Cik Fatini nih.
2. Diharuskan like FANPAGE Cik Fatini
3. Kena tengok kat heartbeat. So, klik sini.
4. Ha.. buat entry bertajuk ..... macam yang aku tulis nih.
5. Cik Fatini cakap kena letak banner huduh dia tuh kat entry korang.
6. Tinggalkan link entry korang ke ruangan komen entry blog review Cik Fatini nih. (Tempat lain tak dilayan yer).

TARIKH TUTUP

25 September 2012, 11.59 a.m.

Hah detail dah tuh (actually ada lagi). Nak tau lebih lanjut sila ke blog Cik Fatini yer. Takut mana tau korang tak faham dengan bahasa gila-gila aku nih. Aku nih failed sikit dalam BM nih. Nak join? Alah senang jer tuh .... main klik-klik jer... apa-apa pun minna-san (korang semua) silalah memeriahkan contest Cik Fatini nih yer... kesian dia nanti orang buat bolayan jer.


P/S = Haip! .... sebenarnya cengginih ker nak buat entry nih? Hahahaha gomei, gomei... aku  tak tahu cara yang betul (orang first time nak masuk contest sebeginih). Cik Fatini.. betul ker macam nih? Hahahahaha... gua belasah jer nih. Kepada kawan aku, jangan cakap aku buang tebiat plak kekekeke. Korang nih unpredictable...


                                

8 comments :

fatini_irdina said...

Aicehh. Asalkan buat entry, dah kira betul dah tu. HAHAA. Btw, thanks sbb join taw!

Lula An-Nada said...

okeyh arigatou...

fatini_irdina said...

Blog anda sudah direview. Check disini http://vanillapluschocolate.blogspot.com/2012/09/blog-review-part-1.html

piko ija said...

http://akupiko.blogspot.com/2012/09/segmen-blog-review-by-piko.html

slmt bersegmen..hehe

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam kunjungan.. Wow nice blog!! Suka3x..!=) Dari segmen sama juga.:) Jom support saya dalam entri ini.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rugi-tak-view-entri-tentang-gadis.html

Mia Liana said...

singgah dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2012/09/blog-review-by-fatini-irdina.html

♡ a.y.u ♡ said...

wahh...rajin join contest yea..btw nice blog...kunjungan pertama dr sy...nice to know u babe.....

Fatihah Jakfar said...

Dari segmen yang sama.. dah follow!
http://nurfatihahhijau.blogspot.com/
:)